Myrdal Fjellstove

Myrdal Fjellstove

Vilt vakkert og frodig, ligger vi 5 min. fra Myrdal togstasjon midt mellom Aurlandsfjord og Hardangerfjord. (ankomst bergensbanen og flåmsbana). Myrdal er utgangspunkt for fantastiske natur opplevelser, være seg det gjelder kurs/ studier, eller fritid og rekreasjon. Vi har 18 dobbeltrom, felles bad/wc og dusjer. Koselig stue og spisesal. Trimrom m/ro apparater og frivekter. Døgnåpent i sykkelsesongen. Resten av året har vi åpent på bestilling for arrangementer som kurs, konferanser, jubileer o.a.

Matservering
I sykkelsesongen serverer vi frokost og middag. Ved gruppearrangementer setter vi sammen menyer i samråd med kunden. Vi søker å benytte mest mulig lokale råvarer. Myrdal har alle rettigheter vedr. skjenking.

Aktiviteter
Vår, sommer og høst: Gå eller sykle rallarvegen. Mange flotte dagsturmuligheter, for eksempel gå til klevagjeldet med sitt fantastiske elveleie og opplev mangfoldet av blomster, bl.a. den sjeldne Marinøkkel , orkideer, spennende geologi og fiskemuligheter. Gåtur til Kaldavass med sitt ville ”månelandskap” og mulighet for å treffe villregn. Gå Flåmsdalen, fantastisk vakker og ta minicruse på Nærøyfjorden. Mange fine toppturer, variert terreng og flotte fossefall, fiske og bærplukking.

Vinter. Ski og trugeturer, mulighet for isklatring og skredforskning/kurs. Flåmsbana kan anbefales på det sterkeste vinterstid. Vi søker å bli et ”kunskapshus” med varierte muligheter for kurs og foredrag. Vi starter i vinter opp med første kurs, Digitale fortellinger, som kort fortalt går ut på å redigere bilder på Pc/mac, sette til tekst og lage gode historier digitalt.

Kapasitet

36

Åpningstider

1 June – 30 December

Adresse

5718 Myrdal
41 54 93 83

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Social Bookmarks