Haugastøl Turistsenter

Familiebedriften på Haugastøl, 1000 m.o.h. tilbyr moderne leiligheter, frokost og middagsservering, kaffebar, kafe, sykkelbutikk, sykkelutleie, samt kurs- og møtelokaler. 

Vi er lokalisert på høyfjellet med to nasjonalparker på dørterskelen, - Hardangervidda og Hallingskarvet Nasjonalpark. Haugastøl ligger langs riksvei 7 midt mellom Oslo og Bergen.

Med starten på Rallarvegen rett utenfor døren blir Haugastøl et naturlig valg for alle som ønsker en opplevelse i frisk luft og høyfjellsnatur på sykkel eller til fots.

Vinterstid er det fantastiske muligheter for den nye actionsporten snøkiting. Vi tilbyr kurs alle helger gjennom hele vinteren.

Vi kan tilby overnatting i leiligheter av ulik størrelse. Alle leiligheter har egne bad, dusj, kjøkken, tv og gratis trådløst internett. Flere har også balkong.

 

Vi serverer frokost , lunsjretter og middag fra midten av juni til midten av oktober. 

Vi server hjemmelaget og god mat, og flotte hjemmelagde kaker.

I vår caffebar, serverer vi rykende fersk og kjempegod kaffe og hjemmebakte kjeks og boller. 

Finse 1222

Finse 1222 har alltid vært tøffere enn toget!

Finse er av en annen verden. Det har med klimaet å gjøre. Fjellene. Fraværet av alt du ellers omgir deg med. Tilstedeværelsen av noe som er mye større. Finse 1222 har i seg mye av den samme råskapen som du finner i naturen utenfor. Et besøk hos oss gjør noe med deg. Og det er vel hele vitsen?

Finsehytta

DNT overtok Finsehytta fra Direktoratet for fiendtlig eiendom i 1947, og har vert drevet som betjent turisthytte siden 1949. Hytta har 150 senger fordelt på 2-sengsrom, 4-sengsrom og større rom.

Vatnahalsen

Ynskjer du eit uformelt miljø, ein avslappande og triveleg atmosfære med eit snev av god hyttekos i ferien, då er Vatnahalsen ein god fristad på fjellet. Her er komfort, men ikkje luksus - romslege salongar og opphaldsrom til dans, underhaldning og inneaktivitetar.

Myrdal Fjellstove

Vilt vakkert og frodig, ligger vi 5 min. fra Myrdal togstasjon midt mellom Aurlandsfjord og Hardangerfjord. (ankomst bergensbanen og flåmsbana). Myrdal er utgangspunkt for fantastiske natur opplevelser, være seg det gjelder kurs/ studier, eller fritid og rekreasjon. Vi har 18 dobbeltrom, felles bad/wc og dusjer. Koselig stue og spisesal. Trimrom m/ro apparater og frivekter. Døgnåpent i sykkelsesongen. Resten av året har vi åpent på bestilling for arrangementer som kurs, konferanser, jubileer o.a.

Flåmsbrygga Hotell – Flåmsbrygga Turistsenter

Heilt i fjordkanten har du din eigen balkong. Herifrå er det et herleg utsyn mot Aurlandsfjorden og fjella rundt. Det er vestlandsk natur på sitt villaste og vakraste. På fjorden kan du sjå fisken hoppe, kajakkpadlarar på tur, og båtar på veg inn eller ut.

Heimly

Heimly Pensjonat ligger 500 m fra Flåmsbana i vakre omgivelser med panoramautsikt mot fjorden. Pensjonatet har en hyggelig atmosfære med personlig service. Rommene er enkle men trivelige og de fleste rommene har eget bad med dusj og toalett. I spisesalen har du utsikt mot fjorden, man kan også bruke hagen, tv-stuen eller peisestuen for avslapning. Stedet passer godt både for individuelle reisende og grupper.

Flåm Camping og Vandrarheim

Familieeigd campingplass og vandrarheim i sentrum av Flåm. 5 min. å gå til dei fleste attraksjonar i Flåm. Her har vi eit velstelt uteområde med mange busker, tre, blomar og skjerma plassar. Terassert oppstillingsområde for bubilar og campingvogner gjer eit funksjonelt område med fin utsikt for campinggjestene. Eit reint og velfungerande sanitæranlegg ligg sentralt på plassen.