Finse 1222

Finse 1222

Finse 1222 har alltid vært tøffere enn toget!

Finse er av en annen verden. Det har med klimaet å gjøre. Fjellene. Fraværet av alt du ellers omgir deg med. Tilstedeværelsen av noe som er mye større. Finse 1222 har i seg mye av den samme råskapen som du finner i naturen utenfor. Et besøk hos oss gjør noe med deg. Og det er vel hele vitsen?

Det hundre år gamle hotellet har overlevd, bomber og granater, orkankast og skiftende reise og ferievaner. I dag er Finse 1222 et kvalitetshotell med fantastiske turmuligheter, førsteklasses kjøkken, topp service og en unik historisk atmosfære.

Etter flere ombygginger ble hotellet totalrenovert i 1980 og skiftet navn til Finse 1222. Hotellet har 43 rom med til sammen 125 senger. Her finnes bar med alle rettigheter, restaurant og eget bakeri som sørger for ferskt brød og Finseboller hver dag.

Det er ikke mulig å ankomme Finse på annen måte enn med tog, sykkel eller ski. Dette skaper en helt egen følelse av å være skjermet fra omverdenen!

Matservering


Kjøkkenet vårt byr både på variasjon og spenning som de fantastiske omgivelsene på Finse. Start dagen med vår rause frokostbuffet med nybakt Jøkulbrød på bordet. Nyt selvsmurt nistepakke midt i naturen og avrund dagen med en treretters Finse-middag. Menyen er forhåndsbestemt av vår kjøkkensjef, maten er laget fra bunnen av og vi benytter selvfølgelig de beste råvarer.

Til god mat hører god drikke, vinen er håndplukket fra vår leverandør Moestue Grape Selection. For større grupper kan vi skreddersy arrangement rundt bespisning. For eksempel tilbyr vi lunsj i lavvo. Til festen kan du la vår kjøkkensjef komponere menyen, på egenhånd eller i samarbeid med deg.

Vi lover deg en uforglemmelig matopplevelse!

Sykkel 1222 – sykkelutleie


De beste syklene langs Rallarvegen leier du hos Sykkel 1222. Våre Meridasykler er av god kvalitet, nye og moderne. Sykkelen gjennomgår full service mellom hver vask, det vil si at sykkelen vaskes, det skiftes slitte deler, og eventuelt strammes skruer og slark.

Syklene bør bestilles god tid i forveien og kan hentes i vår sykkelbutikk som ligger på perrongen. Alle sykler kan leveres på Myrdal eller i Flåm innen kl. 12.00 påfølgende dag. Vi tar oss av frakten tilbake til Finse.

Vi leier også ut sykkeltralle og sykkelvesker til de som leier sykkel hos oss. Vi leier ikke ut sykkelhjelmer, det har med forsikring å gjøre. Du kan enten kjøpe sykkelhjelm hos oss eller ta med din egen. I butikken selger vi også sykkelutstyr og klær og utfører reparasjoner på din private sykkel.

Aktiviteter og opplevelser


Sommersesongen på Finse varer fra juli ut oktober. På sommeren kan man utforske Hardangerjøkulen, sykle Rallarvegen, oppleve to av Norges vakreste nasjonalparker med et enormt nettverk av merkede og umerkede fotturer. Finse 1222 er plassert midt i det hele og er det perfekte utgangspunktet for ekte høyfjellsopplevelser.

Finse er vinterparadiset! Enten du skal utforske det uberørte terrenget rundt Finse på fjellski, ”fly” over de langstrakte viddene med skiseil eller oppdage den polare ånden fra et hundespann er Finse det perfekte utgangspunkt for ekte vinteropplevelser. Så lenge været tillater det er også Finse Skisenter åpent i helgene. Snøsikkerheten er på topp med opptil 5 meter snø i sesongen fra november til mai. Finse er også det sydligste stedet i Europa med et arktisk klima. Gjennomsnittstemperaturen målt gjennom et år på minus 2 grader celsius.

Kurstilbud på Finse


Mange bedrifter har forstått at Finse 122 er stedet for å både jobbe, feire og bedrive teambuilding. Vi har tre møterom; Jøkulsalen, Møteloftet og Peisestuen. Vi kan ta imot grupper på opptil 125 personer. På Finse 1222 finner du og dine medarbeidere høyfjellets ro og fred. Med et godt spekter av aktiviteter samt god tilrettelegging for kurs og konferanser, har hotellet huset mange fornøyde og lojale gjester i snart hundre år. Blåisen ved foten av Hardangerjøkulen besøkes gjerne best etter en arbeidsøkt på hotellet. La ikke utsikten distrahere jobben…

Passer for (maks 50 ord)


Finse 1222 passer for alle som ønsker seg en unik og ekte høyfjellsopplevelse. Den vakre naturen kan fritt utforskes Det sjarmerende hotellet passer for familier, venneturer og kurs- og konferanser. Og skulle du velge å ta turen til Finse alene, kan vi love at dette er stedet å få nye venner. Velkommen!

Kapasitet

43 rom, 125 senger, 3 møterom

Åpningstider

30. desember – 30. oktober

Adresse

Pb. 12, 5719 Finse

Telefon

56 52 71 00

Faks

56 52 71 10

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Social Bookmarks