Flåmsbrygga Hotell – Flåmsbrygga Turistsenter

Heilt i fjordkanten har du din eigen balkong. Herifrå er det et herleg utsyn mot Aurlandsfjorden og fjella rundt. Det er vestlandsk natur på sitt villaste og vakraste. På fjorden kan du sjå fisken hoppe, kajakkpadlarar på tur, og båtar på veg inn eller ut.

Heimly

Heimly Pensjonat ligger 500 m fra Flåmsbana i vakre omgivelser med panoramautsikt mot fjorden. Pensjonatet har en hyggelig atmosfære med personlig service. Rommene er enkle men trivelige og de fleste rommene har eget bad med dusj og toalett. I spisesalen har du utsikt mot fjorden, man kan også bruke hagen, tv-stuen eller peisestuen for avslapning. Stedet passer godt både for individuelle reisende og grupper.

Flåm Camping og Vandrarheim

Familieeigd campingplass og vandrarheim i sentrum av Flåm. 5 min. å gå til dei fleste attraksjonar i Flåm. Her har vi eit velstelt uteområde med mange busker, tre, blomar og skjerma plassar. Terassert oppstillingsområde for bubilar og campingvogner gjer eit funksjonelt område med fin utsikt for campinggjestene. Eit reint og velfungerande sanitæranlegg ligg sentralt på plassen.