Heimly

Heimly

Heimly Pensjonat ligger 500 m fra Flåmsbana i vakre omgivelser med panoramautsikt mot fjorden. Pensjonatet har en hyggelig atmosfære med personlig service. Rommene er enkle men trivelige og de fleste rommene har eget bad med dusj og toalett. I spisesalen har du utsikt mot fjorden, man kan også bruke hagen, tv-stuen eller peisestuen for avslapning. Stedet passer godt både for individuelle reisende og grupper.

Ved Heimly Pensjonat er du skjermet for folkemengder og trengsel, og kan la deg gripe av inntrykkene fra den vakre og mektige naturen omkring. Vil du oppleve mer av omgivelsene forteller vi gjerne om hvilke muligheter du har. Vi har sykler og biler til leie. Bilene leies ut fra Heimly Pensjonat via Flåm Bilutleie. Båtutleie finnes like i nærheten ved Flåm Marina & Appartments. Heimly ligger sentralt til for turer og severdigheter i distriktet.

Matservering
I spisesalen kan du nyte en god norsk frokost. På forespørsel kan vi også tilby både lunsj og middag. Pensjonatet er godt egnet for mindre selskaper og familiesamlinger.

Kapasitet

25 rom

Åpningstider

Hele året

Adresse

Pb. 83, 5742 Flåm

Telefon

57 63 23 00

Faks

57 63 23 40

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Social Bookmarks