Østerbø Fjellstove

Østerbø Fjellstove er stedet for glade fjellvandrere!
Østerbø Fjellstove (820 m.o.h) ligger idyllisk til ved Aurdalsvatnet i den vakre og ville Aurlandsdalen, like ved riksvei 50 (Aurland - Hol). Fjellstova har røtter tilbake til 1600 tallet, og har utviklet seg fra gårdsbruk til en moderne fjellstove med de fleste fasiliteter Allerede på tunet får man et historisk møte der et stabbur fra 1740, laftet i bjørk, hilser oss velkommen. Interiøret på fjellstova vektlegger lokale tradisjoner, og vi har også en stor samling utstoppede dyr fra den norske fauna.

Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø

Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø ligger i hjertet av Aurlandsdalen og har 100 års tradisjon. Det er det perfekte utgangspunkt for fotturer i Aurlandsdalen og i fjellene rundt. Et opphold på Aurlandsdalen Turisthytte Østerbø kan enkelt kombineres med turer på Flåmsbana og Sognefjorden. Det er også gode jakt og fiskemuligheter i området. Her kan man velge å bo på rom eller i hytter av ulike størrelser. Hytta opererer med DNT priser. Alle våre gjester kan benytte våre trivelige fellesarealer; TV-stue, peisstue, salong og sauna.

Matservering
Turisthytta er kjent for sitt gode kjøkken. Her serveres tradisjonell norsk mat, lokalmat og a la carte i en hyggelig spisesal.