Rallarvegen og Aurlandsdalen på en og samme ferietur!

Skrevet i Nyheter mandag, 06 juni 2011.

Har du lyst til å gå Aurlandsdalen? Kanskje har du lyst til å gå Aurlandsdalen etter at du har syklet Rallarvegen? 

Mange lurer på hvordan de skal legge opp reisen sin i vår region. Noen ganger blir tilbudene så flkesible at det er vanskelig å planlegge. Det er uansett fullt mulig å sykle Rallarvegen og gå Aurlandsdalen på en og samme ferietur. Vi har tilbudene, men du må ta valgene.

 Om du vil starte å sykle på Haugastøl eller Finse bestemmer du selv. Du kan til og med velge å sykle fra Hallingskeid eller Myrdal. Om du vil gjøre det på en dag eller ta sykkelturen over flere dager er også opp til deg. Det finnes overnattingsmuligheter på Haugastøl, Finse, Vatnahalsen, og på Myrdal. Uansett hvor du starter så velger de fleste å sykle helt ned til Flåm. I Flåm finnes det en rekke overnattingsmuligheter. Vi kan anbefale Flåm Camping og Vandrarheim, Flåmsbrygga Hotell eller Heimly Pensjonat. 

Fra Flåm kan du ta bussen til Østerbø som er det perfekte startstedet når du skal gå Aurlandsdalen. Etter endt tur er det opp til deg om du vil tilbake til Østerbø eller til Flåm. Herfra kan du ta busser videre eller Flåmsbana (korresponderer med Bergensbanen). Flåmsbana er en attraksjon i seg selv.   

Om du har tid til overs i Flåm anbefaler vi å lese mer om hvordan du kan utforske den vakre Nærøyfjorden.  

Del denne saken med dine venner