Furukroa – Flåmsbrygga Turistsenter

Furukroa ligg heilt i sjøkanten og her finn du eit utval av smørbrød, kaker, kalde og varme rettar som kan nytast medan du ser på aktiviteten i hamna. Ta lunsjen på terrassen og nyt sommardagen. I sommarvarmen har vi også eit stort utval av iskrem.

Flåmsbrygga Restaurant

Frå tradisjonsmat til tapas, alt med råvarer frå vårt nærområde.
Vi er velkjende for å servere god tradisjonsmat, og vi byggjer nye menyar på lokale råvarer som lam frå Aurland, kreps frå Aurlandsfjorden, bringebær frå Flåm og geitost frå Undredal. Drikke til maten er sjølvsagt vårt eige Ægir-øl, men ølet er også ein viktig ingrediens i marinadar og sausar, og den gode smaken av malt og gjær set ein ekstra spiss på maten.

Heimly

Heimly Pensjonat ligger 500 m fra Flåmsbana i vakre omgivelser med panoramautsikt mot fjorden. Pensjonatet har en hyggelig atmosfære med personlig service. Rommene er enkle men trivelige og de fleste rommene har eget bad med dusj og toalett. I spisesalen har du utsikt mot fjorden, man kan også bruke hagen, tv-stuen eller peisestuen for avslapning. Stedet passer godt både for individuelle reisende og grupper.