Cafe Rallaren

Cafe Rallaren

Cafe Rallaren ligg på Myrdal stasjon 867 m.o.h. Myrdal stasjon er øvre endestasjon for den verdskjende Flåmsbana og knutepunkt mellom Bergensbana og Flåmsbana. Cafeen ligg i lokala til den gamle jernbanerestauranten som vart opna i 1909. Me driv og suvenirbutikk der me m.a. sel t- skjorter, capsar, pins, krus og andre suvenirar frå Rallarvegen og Flåmsbana. Cafe Rallaren har og bagasjeoppbevaring. Området kring Myrdal passar for dei fleste men er ikkje tilrettelagt for rullestol.

Matservering
Servering av varme og kalde rettar : Rømmegraut m. spekemat, kjøttkaker, lasagne og Rallarsuppe. Kaffi og kaker med heimelaga sveler, gulrotkake og skillingsbollar som vår spesialitet. Forfriskningar, kaffi, cappuchino, cafe au lait, te. Øl, sider og vinservering. Lunsj- og middagsboksar på bestilling. I skuldersesongen kan me servera lunch og middag til mindre grupper.

Sykkelutleie
Me leiger ut sykklar m. hjelm, mellom Myrdal og Flåm. Ein sykkeltur til Flåm tek ca. 1t.30min, og om ein ynskjer å gå må ein rekne ca. 5 timar.

Åpningstider

Frå Mai og ut september. Kl. 9.15 – 18.30

Adresse

5718 Myrdal

Telefon

57633756

Faks

57633987

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Social Bookmarks