Rallarvegen sykkelutleie

Haugastøl Turistsenter er Norges største sykkelutleier. Vi leier ut sykler både fra Haugastøl og fra Finse. Syklene kan leveres inn på Myrdal, Voss eller i Flåm. Vi har spesialbygde DBS Finse 1222 med 8 gir, DBS 02:52 Offroadsykler og barnesykler i ulike str og typer. Det er også mulig å leie sykkelvesker, bagasjetralle og barnetilhenger.

Omvisning Ægir Bryggeri

Frå Norrøn Mytologi til bryggeri i Flåm

Ægir vert i norrøn mytologi omtala som ein jotne. Han er bror av Vinden og av Elden og han er herskaren av havet. Ægir sin hall er ikkje opplyst av eld, men av skiraste gullet. Kvart år ber han Æsene til ete- og drikkegilde i festsalen sin, Brime, der ølet og maten ber seg sjølv rundt og drikkehorna fyller seg sjølve. Ægir bryggjer, ifølgje Odin, det beste ølet, og dette vert bryggja i det største bryggjekaret i verda, ei mil djupt. I Ægir sin hall måtte gudane halde fred med kvarandre og den som laga bråk blei bortvist for evig tid.

Flåm Guideservice

Flåm Guide Service AS kan tilby deg guida opplevingar og aktivitetar i Verdsarvområdet Flåm og Nærøyfjorden. Bedrifta vart etablert i 2001 og vårt hovudmål er å auka tilgjenglege aktivitetar for individuelle, bedrifter, grupper og konferansemarknaden. Me er alle aktive friluftsmenneske og delar ei felles interesse for utandørs aktivitetar, lokal natur, kulturhistorie, fisking og jakting.